Sikkerhed

I Nature Park har vores gæsters sikkerhed højeste prioritet. Vi benytter os af Coudou Pro sikkerhedssystemer på vores klatrebaner.

Vi glæder os til at se jer i 2021

Sikkerheds instruktion

Instruktion inden klatring

Alle klatregæster skal inden klatring gennemgå en grundig klatreinstruktion. Dette forgår ved receptionen efter du har fået udleveret klatreudstyr. Vores instruktører er erfarne og grundige og har du spørgsmål, eller føler dig usikker, skal du ikke holde dig tilbage. Gæster skal altid bruge Nature Parks seler og din sele bliver altid kontrolleret af en instruktør, inden du begynder at klatre.

Sikkert udstyr i klatreparken

Udstyr

Vi benytter os af Coudou Pro sikkerhedssystemer på vores klatrebaner. Vi er Coudou Pro Certificeret i opsætning og godkendelse af udstyret. Systemet er bygget med en C-Karabin som sættes på sikkerhedswiren ved starten af alle banerne. C-Karabinen kan herefter ikke komme af, hvilket betyder at du som gæst ikke kan komme af banen ved egen hjælp. Skal du afbryde din klatring på banen, kræver det at en instruktør skal låse dig ud af systemet. Der er på Rød bane mulighed for at benytte et dreje led, hvorefter gæsten kan tage en stige ned til jorden. Når banen er slut, kan C-Karabinen tages af sikkerhedswiren.

Vores gæsters sikkerhed har højeste prioritet.