Quiz Labyrint

I egeskoven nær receptionen, har vi anlagt en Quiz Labyrint. Du kan vælge imellem 20 quiz'er; det kan være geografi, Bornholm, Forth Night eller noget helt andet.

quiz labyrinten

Når du har betalt indgang i receptionen, vælger den en quiz fra listen. Vi har Quiz’er på Dansk, Tysk og Engelsk og i sværhedsgraden let til ekspert samt børnequizzer fra 6 til 9 år. 
Her efter går turen til skoven, ganske tæt ved receptionen. Indgangen ses tydeligt markeret med et stort træskilt. Inde i labyrinten går du frem til et T-kryds. Her finder du en sten med et nummer. På din quiz finder du nummeret og svarer på spørgsmålet. Du drejer til højre eller venstre alt efter hvad du har svaret. Du møder igen et T-kryds med en sten, og også denne sten har et nummer. Stenene vil på den måde vise dig vej mellem træerne.
Kun ved at svare rigtigt, vil du finde vej til målet.
Kan du komme igennem labyrinten?

En tur i quiz labyrinten kan være en magisk og lærerig oplevelse. Kan du finde vej til målet?

Aktiviteter i nature park

pige i klatrepark

KLATREPARK

Træklatring er en spændende aktivitet for hele familien, og en unik måde at opleve naturen på. Vi tilbyder baner til alle niveauer og der er garanteret minder for livet. Sværhedsgraden og tempoet styrer man selv, og vi følger de højeste sikkerhedstandarder. Ingen klatreerfaring kræves.

Pige spiller disc golf i Nature Park

DISC GOLF

Vi har, hvis vi selv skal sige det, én af Danmarks bedste disc golf baner. Banen er helt unik i danske sammenhænge, pga af de mange klipper. Banens 18 huller snor sig smukt igennem området og byder på tætte fairways i skov, store åbne områder, og fairways langs vand. Du kan leje disce af os.

Far og søn spiller fodbold golf

FODBOLD GOLF

Fodbold golf er en populær aktivitet for hele familien. Hos Nature Park kan i spille 18 huller i et stort anlæg, med stor variation og spændende udfordringer - på alle huller. Fairways er altid velklippede og underlaget er drænet, så selv i vådt vejr er det sjovt at spille.
Bolde følger med når du booker.