Klatring

High Rope er klatring på baner, spændt op mellem træer i 1 til 18 meters højde. Vi har to øvebaner og 8 klatre baner.

OPLEV KLATREPARKEN

Tag en tur med i klatreparken

Oplev en tur i klatrebanerne sammen vores søde besøgende.

GULE BANER

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Gul Klatrebane

Gul bane er for børn i alderen 3 – 7 år.
Medfølgende voksne kan nemt hjælpe børnene fra jorden.
Se detaljer herunder.

Nature Park Gul Klatrebane Højde og alder
Nature Park Gul Klatrebane
Nature Park Grøn Klatrebane layout

GRØNNE BANER

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Grøn Klatrebane

De grønne baner er sværere end de gule, men stadig overkommelige. Der kommer lidt mere højde på.
De må klatres af personer over 7 år, og som er mindst 130 cm høje.
Børn under 10 år skal følges med en voksen.

BLÅ BANER

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Blå Klatrebane

På de blå baner er sværhedsgraden omtrent den samme som på de grønne baner, men der er kommet lidt mere højde på. Nu begynder man for alvor at opleve skoven “fra oven” og måske suger det lidt i maven. Som på de gule baner skal man være fyldt 7 år og være over 130 cm høj, for at kunne klatre.

Nature Park Blå Klatrebane Højde og alder
Nature Park Blå Klatrebane layout
Nature Park Rød Klatrebane layout
Nature Park Rød Klatrebane Højde og alder

RØD BANE

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Rød Klatrebane

Rød bane er klatreparkens helt store udfordring. Her vil du blive udfordret på fysikken og kommer for alvor op i trækronerne, på den 1300m lange bane. Rød bane indeholder to svævebaner.
Man skal være fyldt 13 år og være over 140 cm høj.

Nature Park Hvid Klatrebane layout
Nature Park Hvid Klatrebane Højde og alder

HVID BANE

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Grøn Klatrebane

Hvid bane består primært af lange svævebaner og kan udgøre en fantastisk afslutning, på en sjov dag i klatreparken. Her handler det hele om suset i maven. Man skal være fyldt 13 år og være over 140 cm høj.

Praktisk om klatring

Klatring – High Rope er klatring på baner, spændt op mellem træer i 1 til 18 meters højde. Vi har to øvebaner og 8 klatre baner. Du har 4 timers klatring, og de fleste bruger 3,5 til 4 timer. Efter du ankommer til vores park, læses og underskrives gæsten vores sikkerhedsregler. Herefter går gæsten 150 meter ud i skoven til en af vores to øvebaner. Her gennemgås en træningsbane med en instruktør. Herefter er der fri leg på vores 8 baner.

Hvem kan klatre

Klatring i træerne, er for de fleste. 3 – 103 år, og max. 120 kg. Klatring på baner spændt op mellem træer, kaldes også High Rope. Vores sikkerhedssystem gør at alle kan klatre uden der er risiko for at komme af banen ved et uheld. Højdeskræk er ikke en forhindring.

Sikkerhed

Hos Nature Park Bornholm, benytter vi os af Coudou Pro sikkerhedssystemer på vores klatrebaner.
Vi er Coudou Pro Certificeret i opsætning og godkendelse af udstyret. Systemet er bygget med en C-Karabin som sættes på sikkerhedswiren ved starten af alle banerne. C-Karabinen kan herefter ikke komme af, hvilket betyder at du som gæst ikke kan komme af banen ved egen hjælp. Skal du afbryde din klatring på banen, kræver det at en instruktør skal låse dig ud af systemet. Der er på Rød bane mulighed for at benytte et dreje led, hvorefter gæsten kan tage en stige ned til jorden. Når banen er slut, kan C-Karabinen tages af sikkerhedswiren.

Andre Aktiviteter

Pige spiller disc golf i Nature Park

DISC GOLF

Vi har, hvis vi selv skal sige det, én af Danmarks bedste disc golf baner. Banen er helt unik i danske sammenhænge, pga af de mange klipper. Banens 18 huller snor sig smukt igennem området og byder på tætte fairways i skov, store åbne områder, og fairways langs vand.
Du kan leje disce af os.

Far og søn spiller fodbold golf

FODBOLD GOLF

Fodbold golf er en populær aktivitet for hele familien. Hos Nature Park kan i spille 18 huller i et stort anlæg, med stor variation og spændende udfordringer - på alle huller. Fairways er altid velklippede og underlaget er drænet, så selv i vådt vejr er det sjovt at spille.
Bolde følger med når du booker.

QUIZ LABYRINT

Gå på opdagelse blandt stammerne og løs quizzen. Quiz labyrinten er et underholdene indslag, som let kan kombineres med parkens andre aktiviteter, eller benyttes af de familie medlemmer, som ikke er til klatring. Labyrinten er særligt sjov for børn, men også voksende kan blive udfordret.

DET SIGER KUNDERNE