Fodbold Golf

Midt på vores areal ligger vores Fodboldgolf bane med 18 huller. Fodboldgolf er en rigtig hyggelig familie aktivitet.

fodbold golf banen

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad Hvid disc golf bane

Vores fodbold golf banen ligger flot placeret centralt på vores arealer, omgivet af smuk skov til alle sider. Banen har 18 udfordrerne huller med stor variation. Forskellige opfindsomme forhindringer skal passeres, inden bolden ligger i hullet.
Vi har drænet arealet og græsset er altid trimmet, så vores gæster får den bedste oplevelse med spillet. Selv på en regnvejrs dag kan der spilles uden problemer.

Bolde følger med når du booker fodbold golf i Nature Park, men du må også gerne bruge din egen.

Praktisk om fodbold golf

Fodbold er en meget populær aktivitet i Nature Park, både blandt ferie gæster og gruppe arrangementer. Sporten er let at komme i gang med og de fleste oplever hurtigt succes – så der er masser er gode grin i vente. Det er en sport der ofte dyrkes i flot natur, som i Nature Park.

Fodbold golf minder om traditionel golf, hvor golfkøllen og golfkuglen erstattes med en fodbold, og selve hullet er meget større. Det gælder om at bolden ned i hullet med færrest mulige skud.

Hvem kan spille fodbold golf

Fodbold golf er for alle – for sjov, for hygge og konkurrence. Kan du sparke til en bold, så kan du få gode oplevelser på fodbold golf banen.

regler

Fodboldgolf handler om at få bolden i hul på færrest skud, undervejs passeres eventuelle indlagte forhindringer på korrekt vis. Der spilles, indtil bolden er i hul. Man noterer det antal spark, der i alt er brugt. Ved udspark fra første hul, sparker yngste spiller først og derefter efter alder. Ved udspark på de senere huller er det den spiller, der gik den foregående bane i færrest spark, der starter. Ved efterfølgende spark er det altid den spiller, hvis bold ligger længst fra hullet, der sparker. Ved forhindringer er det den spiller, hvis bold ligger længst fra forhindringen, der sparker. Bolden må kun flyttes med foden. Alle former for spark er tilladt.

Book en runde på en af landets bedste fodbold golf baner nu.

Andre Aktiviteter

pige i klatrepark

KLATREPARK

Træklatring er en spændende aktivitet for hele familien, og en unik måde at opleve naturen på. Vi tilbyder baner til alle niveauer og der er garanteret minder for livet. Sværhedsgraden og tempoet styrer man selv, og vi følger de højeste sikkerhedstandarder. Ingen klatreerfaring kræves.

DISC GOLF

Vi har, hvis vi selv skal sige det, én af Danmarks bedste disc golf baner. Banen er helt unik i danske sammenhænge, pga af de mange klipper. Banens 18 huller snor sig smukt igennem området og byder på tætte fairways i skov, store åbne områder, og fairways langs vand. Du kan leje disce af os.

QUIZ LABYRINT

Gå på opdagelse blandt stammerne og løs quizzen. Quiz labyrinten er et underholdene indslag, som let kan kombineres med parkens andre aktiviteter, eller benyttes af de familie medlemmer, som ikke er til klatring. Labyrinten er særligt sjov for børn, men også voksende kan blive udfordret.