Find vej

Kør fra Rønne til Nature Park på bare 23 min. Fra Nexø på 25 min og fra Gudhjem på 8 min.

Nature Park
Brommevej 10
3760 Gudhjem

Parkering i Nature Park

Gratis parkering

Vi har masser af gratis parkeringspladser ved receptionen.
Kommer du i autocamper eller med campingvogn, vælg da at parkere langs højre side af p-pladsen, når du ankommer af grusvejen. Du kan tilgå din bil under hele dit ophold i Nature Park, da aktivitets området ikke er aflukket.

Cykeltur til Nature Park

På cykel

Cykel ferie er populært på Bornholm og du er selvfølgelig også velkommen på cykel hos os. Turen fra Rønne tager omkring en time, og vi foreslår at tage ruten igennem Rø plantage, da det er en helt utroligt smuk tur.
Vi har masser af plads til cykler ved receptionen.

Offentlig Transport

Nærmeste stoppested er Rø Kirke, og derfra tager det 15-20 minutter at gå.
Se mere på BAT’s hjemmeside.

Værd at vide

Find svar på hyppige spørgsmål ved et besøg i Nature Park.

Sikkerhed

Læs om sikkerheden i Nature Park.

Aktiviteter i nature park

pige i klatrepark

KLATREPARK

Træklatring er en spændende aktivitet for hele familien, og en unik måde at opleve naturen på. Vi tilbyder baner til alle niveauer og der er garanteret minder for livet. Sværhedsgraden og tempoet styrer man selv, og vi følger de højeste sikkerhedstandarder. Ingen klatreerfaring kræves.

Pige spiller disc golf i Nature Park

DISC GOLF

Vi har, hvis vi selv skal sige det, én af Danmarks bedste disc golf baner. Banen er helt unik i danske sammenhænge, pga af de mange klipper. Banens 18 huller snor sig smukt igennem området og byder på tætte fairways i skov, store åbne områder, og fairways langs vand.
Du kan leje disce af os.

Far og søn spiller fodbold golf

FODBOLD GOLF

Fodbold golf er en populær aktivitet for hele familien. Hos Nature Park kan i spille 18 huller i et stort anlæg, med stor variation og spændende udfordringer - på alle huller. Fairways er altid velklippede og underlaget er drænet, så selv i vådt vejr er det sjovt at spille.
Bolde følger med når du booker.

QUIZ LABYRINT

Gå på opdagelse blandt stammerne og løs quizzen. Quiz labyrinten er et underholdene indslag, som let kan kombineres med parkens andre aktiviteter, eller benyttes af de familie medlemmer, som ikke er til klatring.
Labyrinten er særligt sjov for børn, men også voksende kan blive udfordret.