CO2 Neutrale aktiviteter i Nature Park

Nature Park

Klatring, Disc golf, Fodbold golf & Quiz Labyrint på Bornholm

Nature Park Bornholm tilbyder spændende aktiviteter i naturen for hele familien. Klatring i alle sværhedsgrader, svævebaner, disc golf i top klasse, fodboldgolf, og en eventyrlig quiz labyrint i skoven.

Aktiviteter i nature park

KLATREPARK

Træklatring er en spændende aktivitet for hele familien, og en unik måde at opleve naturen på. Vi tilbyder baner til alle niveauer og der er garanteret minder for livet. Sværhedsgraden og tempoet styrer man selv, og vi følger de højeste sikkerhedstandarder. Ingen klatreerfaring kræves.

DISC GOLF

Vi har to disc golf baner. En 9 og en 18-hullers bane. 18 hullers banen, snor sig igennem de smukkeste af vores arealer, og er helt unik i dansk sammenhæng, pga af de mange klipper. 9-hullers banen er let spillet, og et godt sted at starte, hvis du skal prøve disc golf for første gang. Du kan leje disce af os.

FODBOLD GOLF

Fodbold golf er en populær aktivitet for hele familien. Hos Nature Park kan i spille 18 huller i et stort anlæg, med stor variation og spændende udfordringer - på alle huller. Fairways er altid velklippede og underlaget er drænet, så selv i vådt vejr er det sjovt at spille.
Bolde følger med når du booker.

QUIZ LABYRINT

Gå på opdagelse blandt stammerne og løs quizzen. Quiz labyrinten er et underholdene indslag, som let kan kombineres med parkens andre aktiviteter, eller benyttes af de familie medlemmer, som ikke er til klatring.
Labyrinten er særligt sjov for børn, men også voksende kan blive udfordret.

AKTIVITET

Disc golf i nature park

Martin Spliid, tidligere Danmarks mester, besøgte vores nye disc golf bane og gav undervisning til alle de fremmødte.

Anmeldelser af banen

DET SIGER KUNDERNE

Nature Park er store oplevelser under åben himmel, i vores smukke skove, på det nordlige Bornholm.