Vi glæder os til at se jer i 2021

Generelle åbningstider

Nature Park har åbent fra påske til og med efterårsferien.

Klatreparken

Klatreparken er i sæsonen åben fra kl. 9 til kl. 20. med sidste klatre start kl. 16.

Disc golf

Disc golf banen er åben hele året rundt, fra solopgang til solnedgang. I højsæsonen skal bookes tee-time på forhånd. Vi tilbyder kun udlejning af discs i højsæsonen, indenfor receptionens åbningstid.

Fodbold golf

Fodbold golf banen er åben i klatreparkens åbningstid. I højsæsonen skal bookes tee-time på forhånd. 

Quiz Labyrint

Quiz Labyrinten er åben i klatreparkens åbningstid. I højsæsonen skal bookes tid på forhånd. 

Aktiviteter i nature park

pige i klatrepark

KLATREPARK

Træklatring er en spændende aktivitet for hele familien, og en unik måde at opleve naturen på. Vi tilbyder baner til alle niveauer og der er garanteret minder for livet. Sværhedsgraden og tempoet styrer man selv, og vi følger de højeste sikkerhedstandarder. Ingen klatreerfaring kræves.

Pige spiller disc golf i Nature Park

DISC GOLF

Vi har, hvis vi selv skal sige det, én af Danmarks bedste disc golf baner. Banen er helt unik i danske sammenhænge, pga af de mange klipper. Banens 18 huller snor sig smukt igennem området og byder på tætte fairways i skov, store åbne områder, og fairways langs vand. Du kan leje disce af os.

Far og søn spiller fodbold golf

FODBOLD GOLF

Fodbold golf er en populær aktivitet for hele familien. Hos Nature Park kan i spille 18 huller i et stort anlæg, med stor variation og spændende udfordringer - på alle huller. Fairways er altid velklippede og underlaget er drænet, så selv i vådt vejr er det sjovt at spille.
Bolde følger med når du booker.

QUIZ LABYRINT

Gå på opdagelse blandt stammerne og løs quizzen. Quiz labyrinten er et underholdene indslag, som let kan kombineres med parkens andre aktiviteter, eller benyttes af de familie medlemmer, som ikke er til klatring.
Labyrinten er særligt sjov for børn, men også voksende kan blive udfordret.

I Nature Park kommer du tæt på naturen, uanset hvilken aktivitet du vælger.